«Я глибоко обурений тим, що деякі місцеві політики, представляючись довіреною особою Петра Порошенка у Вінницькій області, намагаються скомпрометувати нашого кандидата. Так сталося сьогодні після прес-конференції Юлії Володимирівни на телеканалі ВІНТЕРА. Колишній кандидат у народні депутати по округу №17 Юрій Іванович Мельник, виступаючи від мого імені і представившись довіреною особою Петра Порошенка, намагався зірвати прес-конференцію та розповсюджував недостовірну інформацію від імені нашого кандидата. Ця особа – провокатор і немає жодного відношення до команди Петра Олексійовича Порошенка.

До 15 квітня Вінницький обласний штаб Петра Порошенка оприлюднить прізвища всіх довірених осіб кандидата у Президенти. До моменту офіційного представлення – надавати коментарі та говорити від імені Петра Олексійовича уповноважений лише я.

Також ще раз наголошую, що ми засуджуємо будь-які методи та спроби застосування брудних технологій під час виборчої кампанії. Нагадую, що кандидат в президенти Петро Порошенко запропонував всім іншим кандидатам підписати меморандум про чесні вибори", - сказав Григорій Заболотний.

 



Переглядів: 5823
Поширень: 0