Віктор Янукович, коли ще був президентом України, закритим указом закріпив за своїм попередником Віктором Ющенком трьох радників і двох помічників, чотирьох водіїв та охоронця, а також двох покоївок, офіціантів і кухаря. Про це йдеться в ексклюзивному матеріалі Які пільги отримують вищі чиновники за рахунок платників податків редакції ЛІГАБізнесІнформ.

Як відомо, привілеї чиновників вищого рангу були засекречені. До тих пір, поки президент Петро Порошенко 4 серпня своїм розпорядженням не зняв гриф "не для друку" з 15 президентських розпоряджень і не скасував 13 спеціальних наказів про матеріальне забезпечення та охорону вищих посадових осіб у відставці.

Як наголошується в матеріалі, всі люди, які перебували в розпорядженні Ющенка, числилися в штаті Держуправління справами, а значить, утримувалися за рахунок платників податків.

Крім того, колишнього лідера Нашої України за державний рахунок обслуговують два автомобіля і два будинки в Конча-Заспі. Він має право на лікування та відпочинок в клініках і санаторіях Державного управління справами.



Переглядів: 3613
Поширень: 0