Колишні керівники Радикальної партії у Вінницькій області звинувачують лідера партії Олега Ляшка у зрадництві та неправомірному виключенні їх з лав партії.

Про це сьогодні повідомив колишній голова штабу Радикальної партії на виборах президента 2014 року у Вінницькій області Володимир Місецький під час прес-конференції у Вінниці.

- Ми вже не можемо дивитись на цей «безпредєл», як олігархи купують Ляшка, є інформація, що це Льовочкін (екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін – ред.), - розповідає Місецький. Ті фінанси, які виділяються на вибори, те на чому він їздить і як він обманює людей – говорить про те, що за ним стоїть серйозна сила. Ми припускаємо, що це колишня Партія регіонів або Росія

Місецький вважає, що не може звичайна людина без значного фінансування мати охорону більшу ніж у президента, літати на літаках, їздити на джипах.

За словами колишніх радикалів, близько тисячі людей, які вірили Ляшку, виявились непотрібними, тому було прийнято рішення про створення громадської організації.

- Ми створили Громадську організацію проти корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування, - повідомив Місецький. Закликаємо усіх людей, яких «кинув» Ляшко, а таких більше тисячі чоловік, звертатись до нас. Ми будемо надавати безкоштовну юридичну допомогу, надавати своїх адвокатів і допомагати людям боротися з корупцією.

Активісти мають намір донести до усіх жителів Вінницької області та України правду про політика Ляшка.

Активісти також повідомили, що громадською організацією «Щит» створено благодійний фонд «Щит Нації» для допомоги бійцям в зоні АТО.

- Ми не одноразово чуємо, що Ляшко очолює якийсь батальйон, допомагає йому, піариться на цьому, але ніхто не може назвати цей батальйон, а про Ляшка в зоні АТО ніхто не чув, - зазначив колишній член Радикальної партії Олександр Барвінченко, який у громадській організації «Щит» й в благодійному фонді «Щит Нації» представляє сектор роботи з допомоги бійцям АТО.

Активісти ГО «Щит» створили сайт (антиляшко.com.ua) й закликали людей, ошуканих політиком, писати туди свої звернення.

Раніше, 30 вересня в мережі Інтернет з`явилось відеозвернення команди Радикальної партії України Олега Ляшко у Вінницькій області. В цьому відео екс-керівник апарату радикальної партії на виборах президента-2014 у Вінницькій області Володимир Місецький заявив, що Ляшко виключив лідерів обласного та міського осередків зі складу партії й продав партію олігархам.



Переглядів: 4173
Поширень: 0