У Вінниці невідомі особи під керівництвом «тимошенківця» Януарія Шостака зірвали прес-конференцію одного із кандидатів у депутати Верховної Ради, колишнього регіонала Віктора Жеребнюка, а невідомі скоїли напад на журналістів, які прийшли послухати заяву нардепа.

Особи із плакатами та закликами люстрації прибічників партії регіонів сьогодні під час прес-конференції почали вриватись у приміщення Вінницького прес-клубу, де на той час проходила прес-конференція.

Коли керівник прес-клубу Наталя Болховська намагалась попередити зрив прес-конференції її почали заламувати руки, штовхати й ображали брутальною лайкою, потім агресивні молодики почали кидати яйця та вносити вінки та гроб.

Жеребнюк домовився із «Батьківщиною» щоб зірвати власну ж прес-конференцію?

Журналістів, які намагались захистити Болховську, агресивні молодики також почали штовхати й намагались побити.

Серед агресивних молодиків була помічена прес-секретар вінницького обласного осередку партії «Батьківщина» Марина Карабай. Агресивно поводив себе по відношенню до журналістів й обзивав усіх «продажними журналістами» не даючи будь-кому щось йому заперечити кандидат у нардепи від партії «Батьківщина» Януарій Шостак, який і приніс на цю прес-конференцію вінок з гробом. Після пропозиції допомогти відмити яйця, які кидались у приміщення прес-клубу, Шостак відмовився.

Жеребнюк та Шостак

Колишній же регіонал Віктор Жеребнюк, прес-конференцію якого й було зірвано за непідтвердженими даними ніби-то хотів заявити про зняття з виборів, а йому завадили. Пізніше на камери Жеребнюк заявив про підтримку Президента. В той же час на запитання чи зніме він свою кандидатуру по 14 округу, де він балотується, на користь кандидата від «Блоку Петра Порошенка» Івана Мельничука, сказав, що про це не йдеться, він лише підтримує Президента.

Про домовленість говорить і той факт, що Жербнюку вдалось безперешкодно вийти повз розлючений натовп активістів, які грозили йому смітником, а пізніше очевидці помітили Жербнюка, закиданого яйцями, вже у іншій одежі, яку він певно возить із собою на всяк випадок.

Міліція, яка приїхала на виклик журналістів, склала протокол, а журналісти написали заяву у міліцію про скоєння на них нападу.



Переглядів: 6713
Поширень: 0