Блок Петра Порошенка у Вінницькій області закликав всі політичні сили, що беруть участь у дострокових парламентських виборах, підписати угоду про спільні дії і спільний контроль за ходом голосування і підрахунком голосів, щоб забезпечити право вінничан на волевиявлення і чесний та прозорий підрахунок голосів.

Про це йдеться у публічному зверненні виборчного штабу Блоку Петра Порошенка у Вінницькій області, яке є у розпорядженні редакції.

Ми зацікавлені в максимально прозорому проходженні дострокових парламентських виборів з метою максимального оновлення Верховної Ради, попередній склад якої дискредитував себе і загалом парламентаризм в Україні. Нашій державі критично важливо, щоб у Раду пройшли чесні порядні люди, саме ті, за кого проголосують наші виборці.

Тому Блок Петра Порошенка готовий надати своїх спостерігачів, своїх юристів і всі свої сили, щоб максимально забезпечити відкритий і демократичний процес голосування і прозорий підрахунок голосів. Пропонуємо всім демократичним силам об’єднати наші зусилля в цьому процесі” – йдеться в зверненні вінницького штабу партії.

Голова обласного виборчного штабу Блоку Петра Порошенка у Вінницькій області - Сергій Кудлаєнко наголосив: “Голосування 26 жовтня – це не просто завершення виборів. Це декларація об’єднаня виборців. Настав час всім нам – і учасникам виборів, і виборцям – довести, що ми здатні усвідомлено зробити вибір, і надалі усвідомлено контролювати обрану нами владу. Ворогам України хотілося б, щоб українці були слабкими і розколотими, але настав час показати – ми здатні об’єднуватися заради інтересів України і майбутнього наших дітей. Виборча кампанія завершується і тепер наше спільне завдання – дати нашим виборцям можливість спокійно і демократично здійснити свій вибір. А наша місія – проконтролювати, щоб кожен голос був врахований, не допустити порушень і провокацій”.

В заяві Блоку Петра Порошенка також підкреслюється, що спільний контроль за ходом голосування і підрахунком голосів – це спільна відповідальність за майбутнє країни: “Брудні політики та брудні технології повинні залишитись у минулому. Партія «Блок Петра Порошенка» у Вінницькій області відкрито і прозоро провела виборчу кампанію та закликає усіх учасників політичного процесу згуртуватись для забезпечення вільного, чесного й прозорого виборчого процесу 26 жовтня. Тому пропонуємо всім демократичним силам в останній день передвиборчої агітації підписати Угоду про спільний контроль за днем голосування і підрахунком голосів й спільно виконати її у тісній взаємодії заради захисту волевиявлення всіх громадян”.



Переглядів: 3785
Поширень: 0