Хід голосування 26 жовтня та результати газетам «33-й канал» й «Місто» прокоментував віце-прем’єр України Володимир Гройсман:

- Щиро вдячний вінничанам за позицію, проявлену під час виборів до Верховної Ради. Ми йдемо непростий шляхом змін, і дуже важливо, що вибори підтвердили підтримку людьми курсу реформ. Не раз говорив, що діючй парламент гальмує прийняття нових законів – і саме тому у Верховний Раді необхідна реформаторська більшість. Ми маємо наразі попередні результати, але очевидно, що більшість партій, які проходять в парламент, налаштовані на зміни. І це велике досягнення.

Сподіваюсь, що ті законопроекти, які ми підготували за попередні місяці, тепер будуть швидко проголосовані і реформа місцевого самоврядування нарешті стартує. Хочу вірити, що тепер почнеться злагоджена работа уряду та парламенту. Очікую, що отримають підтримку наші розробки щодо передачі частини податків з центру на місця, по реформі державної служби, пропозиції щодо дерегуляції умов ведення бізнесу, спрощення системи надання адмінпослуг. Дуже очікую підтримки розробок щодо створення умов для підвищення енергоефективності і на виробництві і в побуті - все це є, все це напрацьовано, час діяти.

Окремо про переможців в мажоритарних округах. В п’яти округах з восьми на Вінничині перемагають представники Блоку Петра Порошенка. Це велика довіра, яку новообрані депутати зобов’язані виправдати.Кожен з них має відчувати свою відповідальність перед вами щоденно, і виправдати її своєю роботою у Верховній Раді на благо України, і на благо Вінничини.

Хочу подякувати всім тим, хто забезпечував проведення прозорих та демократчних виборів. Без вас, без ваших зусиль, вашої відданої праці, вибори просто не відбулись би.



Переглядів: 4341
Поширень: 0