15 серпня на площі Європейській у Вінниці стартувала акція «Прапор Миру», яка відбувається у рамках відзначення Для прапора та Дня незалежності за ініціативи ВТО партії «Блок Петра Порошенка» - Солідарність».

«Вінниця сьогодні розпочала обласний марафон. Я дуже сподіваюсь, що наш Прапор Миру, який побуває за цей тиждень у кожному районі області, стане своєрідним оберегом для військовослужбовців у Гайсин. Дитячі ж побажання – вони щирі і, переконаний, мають неабияку силу», - сказав голова Вінницького міського осередку партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Леонід Марцинковський.

У Вінниці стартував обласний марафон «Прапор Миру»

У Вінниці діти, чиї батькі беруть участь у АТО або проходять строкову службу, разом складали побажання військовим.

Батько 14-річної Люби Рожкової вже повернувся із зони АТО. Вона розповіла, як вони із мамою кожного дня чекали звістки від нього. «Військовим - скоріш повернутися додому, а Україні – миру», - бажає дівчинка.

Уся родина 10-річної Насті Мамлиги мріє, аби «воїни залишилися живими та повернулися до своїх сімей, але обов’язково зберігши цілісніть нашої країни».

10-річний Володимир Юрченко чекає зі сходу свого дядька.

Дівчата і хлопці, які приєдналися до марафону, разом складали побажання військовим, яке вони написали на прапорі. А в небо запустили символічні жовті і блакитні кульки.

У Вінниці стартував обласний марафон «Прапор Миру»

Вінничани передали естафету Калинівському району. 16 серпня Прапор Миру зустрічали також у Козятинському та Хмільницькому районах.

Загалом протягом 15-23 серпня символічний «Прапор миру» марафоном об’їде усі райони області, де його урочисто зустрічатимуть партійці разом із членами сімей учасників АТО. У кожному райцентрі активісти залишать напис на прапорі.

Марафон, приурочений Дню Прапора та Дню незалежності завершиться 23 серпня у військовій частині Гайсина.



Переглядів: 4220
Поширень: 0