18 жовтня народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко купував продукти та спілкувався з подолянами на Центральному ринку у Вінниці.

«Я приїхав на Вінниччину, щоб почути настрої людей, дізнатися, чим вони живуть, які проблеми їх турбують – це моя робота. Я маю знати, над чим працювати», - сказав парламентар.

Купуючи на ринку сало до борщу та шматок подільської свинини, Юрій Луценко відповідав на питання людей, які також цього дня робили покупки.

На запитання про розмір пенсій парламентар відповів, що вважає несправедливим збільшення тільки мінімальної пенсії. «Я вважаю, що повинні бути проіндексовані усі пенсії, незалежно від розміру – так буде правильно», - сказав народний депутат.

Юрій Луценко купував продукти та спілкувався з подолянами на Центральному ринку у Вінниці

Він також висловив свою думку з приводу пільгових 200 кубічних метрів газу: «Я готую законопроект, у якому передбачено не 200, а 400 кубічних метрів газу на сезон за пільговою ціною. Такої кількості має вистачити на опалення звичайного будинку. А ті, хто мають більші будинки, - нехай платять більше», - сказав він.

Юрій Луценко додав, що «по 500 грн. до заробітної плати вже отримали вчителі, лікарі - працівники бюджетної сфери. І це лише перші кроки. Але зміни у державі неможливі без змін місцевої влади. Тому треба уважно придивлятися до кандидатів і розуміти, що ви, виборці, наймаєте їх на роботу. І потім маєте з них питати».



Переглядів: 4648
Поширень: 0