Молодь має величезний творчий та інтелектуальний потенціал, і партія «Сильна Україна» бачить у молодих людях інноваційний ресурс суспільства, держави, місцевого самоврядування. «Покоління 25-30-річних уже взяло на себе удар наслідків спаду економіки і правового нігілізму і навчилося боротися і перемагати, – підкреслила заступник лідера «Сильної України». – Саме ці люди спростовують нав\'язуваний суспільству штамп «Молодь політикою не цікавиться». «Сильна Україна» веде сотні молодих людей до місцевих органів влади, тому що ми упевнені: залучення молоді до управління стане одним із основних елементів побудови нової сильної України».

Політик розповіла студентам про функціонування особливої внутрішньопартійної соціальної мережі, в якій кожен має можливість не тільки спілкуватися з однодумцями, але й вносити свої пропозиції щодо будь-якого напряму реформування нашої країни. Вона закликала всіх, хто усвідомлює необхідність змін та реформування життя в Україні, приєднуватися до прихильників «Сильної України».

«Молодь з готовністю бере на себе відповідальність за майбутнє держави і бере активну участь у проведенні реформ і побудові сильної України», – констатувала заступник лідера партії.


Переглядів: 3428
Поширень: 0