За словами політика, ні для кого не секрет, що під час цієї виборчої кампанії на місцях є значний тиск з боку певних політичних сил. "Скажу відверто – тиск сильний, тому що деякі регіональні керівники поспішили взяти на себе завищені зобов\'язання – набрати 70-80% голосів виборців, через це їм тепер доводиться так чинити", – сказав Сергій Тігіпко.

Політик упевнений, що нинішні труднощі його партійців тільки загартують. "Я вважаю, в політиці має бути конкуренція. Хто слабкий, той відійде, але у нас вже є багато молодих і цікавих людей, яких нічим не залякаєш, і завдяки їм викристалізовується потужна політична сила ... А регіональним діячам я б радив стримувати свій запал, бо земля кругла, і все їм повернеться рано чи пізно. Тиснути на «Сильну Україну" я нікому не раджу», – сказав Тігіпко.

Він також повідомив, що з 12 жовтня йде у відпустку в уряді, щоб присвятити весь свій час виборчій кампанії. "Я піду у відпустку і використаю її на те, щоб рекламувати" Сильну Україну "по всій країні", – повідомив голова партії.

На його думку, ця кампанія є надзвичайно важливою, адже «Сильна Україна» вперше йде на вибори. "Нам потрібно зробити все, щоб люди дізналися про нашу політичну силу ... Для мене партійний пріоритет першочерговий. «Сильна Україна» – це не просто якийсь проект, я життя вкладаю в нього", – заявив Сергій Тігіпко.


Переглядів: 3105
Поширень: 0