12 жовтня 2010 року відбулась зустріч Кандидата у депутати до Вінницької міської ради по виборчому окрузі №9 Саранчі Ірини Григорівни від Вінницької обласної організації політичної партії «Сильна Україна» із колективами відділів Палацу дітей та юнацтва.

Відбулася зустріч кандидатів у депутати від Сильної України  із колективами відділів Палацу дітей та юнацтва

Ірина Григорівна ознайомила слухачів із власною передвиборчою програмою та запланованим терміном її реалізації. Зустріч відбувалась у тісній та колективній співпраці із слухачами. Під час активної дискусії обговорювалися актуальні проблеми, що безпосередньо стосуються майбутнього молоді Вінниччини, допомоги малозабезпеченим та людям із обмеженими можливостями,облаштування місць у громадському транспорті та місцях громадського призначення. Ірина Григорівна ґрунтовно та аргументовано відповідала на усі поставлені запитання.

На зустрічі Голова Бюро Вінницької обласної партійної організації ПП «Сильна Україна» Григорій Дерун наголосив про основні стратегічні напрямки розвитку партії, бачення її представників вирішення нагальних проблем сьогодення Вінниччини.

Григорій Дерун закликав Сильних до Сильних, а «разом ми Сильна Україна»!
 


Переглядів: 3460
Поширень: 0