Дорогі співвітчизники!

У неділю, 31 жовтня відбудуться вибори депутатів до місцевих рад та міських голів. Я впевнений, що це – вирішальний час для країни. Це день, коли кожен із нас має висловитися «за» оновлення влади і модернізацію країни.

Я закликаю вас 31 жовтня обов’язково прийти на дільниці і проголосувати. Не потрібно чекати, що все облаштується само собою чи хтось подарує нам краще життя. Настав час діяти, робити відповідальні, громадянські вчинки. Ігноруючи вибори чи голосуючи за звичкою, ми позбавляємо себе шансу на нове життя – в успішній, заможні країні. В сильній Україні, яку поважають у світі і якою пишаються її громадяни. У країні з високими зарплатами, сучасною освітою, якісною медициною і комунальними послугами, з хорошою екологією та чудовими дорогами.

Усе це – в компетенції місцевої влади. Це не клопіт президента чи уряду – побудувати міст у Запоріжжі, скасувати непомірні ринкові збори в Одесі, дати дозвіл на будівництво нового цеху Харківського заводу чи замінити обладнання на котельні в Чернігові. Це турбота місцевого самоврядування, яке ми маємо обирати 31 жовтня. Саме тому цей день насправді багато в чому вирішальний для країни.

Сьогодні українська економіка в руїнах. У містах, районах і селах реформи необхідні ще більше, ніж на центральному рівні. «Сильна Україна» веде у владу нових лідерів, які зможуть відродити регіони, покінчити з бездіяльністю і бюрократією на місцях. Країні потрібні реформатори і нові лідери. Люди, які готові взяти на себе відповідальність за вирішення проблем на всіх рівнях – від вулиці й мікрорайону до міста, області, держави.

«Сильна Україна» має чітку програму реформування економіки країни в інтересах кожного громадянина. У нас є команда, здатна цю програму виконати. Я впевнений у своїх однопартійцях, які йдуть у владу. І прошу підтримати кандидатів від «Сильної України».

Ми вперше беремо участь у виборах. І для нас це велика відповідальність. Ми йдемо у владу, щоб працювати на благо тих, хто повірив у «Сильну Україну». Ми відродимо наші міста і села. Ми готові працювати, щоб зробити життя в Україні кращим.

Я вірю у свою команду і нашу мету – побудову сильної України.

Прийшов час сильних!

З повагою,
Сергій Тігіпко,
Голова партії «Сильна Україна»


Переглядів: 3381
Поширень: 0