Про це лідер партії Сергій Тігіпко повідомив сьогодні у своєму виступі в Одесі. «Ми ставимо перед собою два основні завдання: створення умов для інвесторів, а також поліпшення якості життя людей на місцях», – підкреслив політик.

Він зазначив, що сьогодні вагомою проблемою, яка заважає Україні досягти поліпшення добробуту людей і підвищення зарплат та пенсій, є відсутність належного інвестиційного клімату в країні. «Тому позиція номер один для нас – це створення інвестиційного клімату на місцях. Адже якщо ми не залучимо інвестора, то нічого нового і кращого чекати не варто», – зазначив Тігіпко.

Крім того, за його словами, представники «Сильної України» в місцевих радах будуть працювати над поліпшенням якості життя місцевих мешканців. «Відразу ж після виборів, пройшовши до місцевих рад, ми будемо розглядати і втілювати проекти з покращення інфраструктури регіону», – запевнив Тігіпко. Він пояснив, що йдеться про проекти, спрямовані на якісне водопостачання, розвиток малої енергетики, комунального транспорту, охорони здоров\'я, освіти та інших сфер.

«Партія «Сильна Україна» має показати новий стандарт роботи в місцевих органах влади», – заявив Сергій Тігіпко.


Переглядів: 2919
Поширень: 0