Вінницький "Фронт Змін" розпочав збір пропозицій та правок до Податкового кодексуЦе перше зібрання в рамках конструктивної роботи над одним із найголовніших документів країни. Найближчим часом планується створення експертної ради, яка складатиметься із експертів, представників громадських організацій та підприємців. Всі вони разом з податківцями розроблять конкретні пропозиції та винесуть їх на суд громадськості.

"Винуватити вінницьких податківців у недосконалому податковому законодавстві немає сенсу, вони такі ж люди і їм теж треба пристосовуватися до нових правил” — розповідає Сергій Кудлаєнко. - А від того, що підприємці дружно вийдуть на майдан і перекриють рух, нічого на краще не зміниться. Чому люди вийшли на Майдан? Не тому, що вони бояться податкового кодексу. Вони його просто не розуміють. Прийняти кодекс прийняли, а як за ним жити — ніхто не знає. Треба було б дати хоча б рік підприємцям для того, щоб адаптуватися до нового законодавства і визначитися остаточно, чи варто продовжувати свій бізнес, чи закриватися".

Поправок і доповнень вже на першій зустрічі назбиралося чимало. Всі вони зводяться до одного — треба дати можливість людям стати на ноги. А Вінницький осередок «Фронту Змін» протягом двох місяців збиратиме всі пропозиції не лише в обласному центрі. Найближчим часом подібні зустрічі будуть проводитись і в районах . "Ми хотіли б отримати конкретику, над якою зможуть працювати законотворці,- підкреслює координатор проекту Леонід Марцинковський, адже від цього залежить як надалі буде жити та розвиватися Україна".


Переглядів: 5226
Поширень: 0