Щомісяця голова обласної організації „Фронт Змін” і депутат обласної ради Сергій Кудлаєнко публічно звітує перед своїми виборцями і проводить зустрічі із однодумцями. Аби переконатися у належній роботі однопартійців, депутат особисто відвідує райони і спілкується із людьми.

- Я хочу бути впевненим, що люди які обиралися від партії, сьогодні гідно представляють наші фракції, - сказав Сергій Кудлаєнко. – Але перед тим як щось вимагати, я повинен починати з себе. Тому і проводжу такі зустрічі.

У Вінниці зустріч пройшла в готелі „Поділля”. Не зважаючи на вечірній час зала була заповнена. Та й запитань було чимало. Починаючи від глобальних – політичних і завершуючи ремонтом конкретних доріг у обласному центрі. На думку депутата, люди повинні знати, що їх інтереси, в першу чергу, повинні захищати ті, за кого вони голосували на виборах. І саме ці люди повинні інформувати громадян про вирішення проблем, які хвилюють виборців. "Ідучи в народ" ми вже знаємо, що нині людям, по суті, навіть нікому пожалітися, їх неохоче слухають у теплих кабінетах. По кожному зверненню нашими депутатами на місцевих рівнях приймаються рішення. Частину питань слухаємо на сесії обласної ради. А до найскладніших "підключимо" Арсенія Яценюка, депутата Верховної Ради.
 


Переглядів: 4220
Поширень: 0