Народний депутат Петро Гасюк, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, переведений у лікарню Феофанія, повідомив його колега по фракції Реформи в ім\'я майбутнього Володимир Каплієнко.

"Депутат Петро Гасюк у суботу потрапив в аварію, сьогодні ми спілкувалися з ним, він переведений із вінницької лікарні до Феофанії", - заявив Каплієнко.

"Я впевнений, що протягом декількох днів він повернеться у стрій і буде голосувати разом із депутатською групою, разом із парламентом у цілому", - сказав він на засіданні погоджувальної ради.

Як повідомлялося, у суботу у Вінницькій області сталося ДТП за участю Гасюка. Водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з легковим автомобілем Skoda Octavia, яким керував народний депутат.

60-річний Петро Гасюк був багаторічним керівником Чернівецької обласної організації партії ВО Батьківщина. У 2007 році він став депутатом Верховної Ради за списками БЮТ.

У грудні 2010 року його виключили із фракції за підтримку в парламенті Податкового кодексу. У лютому 2011 року Гасюк і ще 19 депутатів створили депутатську групу Реформи в ім\'я майбутнього, яку очолив екс-бютівець Ігор Рибаков.


Переглядів: 3922
Поширень: 0