16 серпня у Пекіні вона завоювала золоту медаль із багатоборства.

— У доньки Маші в той день був день народження, — розповідає власниця ”Спорт-тайму” Ольга Кожухівська. — А тут вона до мене підбігає, каже, що на першому поверсі клубу сидить жінка, в якої дочка щойно виграла золоту медаль. Я спустилася привітати матір чемпіонки.

Любов Добринська, мати спортсменки, того вечора із подругами дивилися трансляцію Олімпіади у ”Спорт-таймі”. Кожухівська винесла їм шампанське.

— Назва нашого закладу говорить сама за себе, — усміхається Кожухівська. — А тут ще й губернатор Вінниччини Олександр Домбровський дзвонить. Питає, чи не хотіли б ми провести в ”Спорт-таймі” зустріч Добринської.

На першому поверсі закладу повісили банер із фото Наталії під час нагородження в Пекіні. Доки лунали привітання, на телеекранах у клубі показували фільм про спортсменку, який змонтували на прохання голови міського спорткомітету Сергія Краєвського. Несподіванкою для Добринської стало вручення золотої каблучки з коштовним каменем. Прикрасу вагою 4,34 г за кілька днів виготовили на вінницькій ювелірній фірмі ”Діадема”.


Переглядів: 3358
Поширень: 0