Від отриманих тілесних ушкоджень дівчина померла на місці пригоди.

За вказаним фактом слідчим управлінням УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченими ч.2 ст.286 Карного кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого).

Даний злочин набув широкого резонансу в області.
З метою встановлення осіб, причетних до його скоєння, було організовано комплекс оперативно-розшукових та технічних заходів. УМВС України у Вінницькій області звернулося через засоби масової інформації до громадян з проханням надати інформацію, яка б допомогла встановити особу винуватця ДТП за винагороду в сумі 10 тисяч гривень.

Вжитими заходами 27 лютого співробітники міліції затримали у м. Києві підозрюваного у скоєнні злочину. На автостоянці у м.Києві виявили його автомобіль «Вольксваген «Тауран».

Попереднім розслідуванням встановлено, що 47-річний військовослужбовець, перебуваючи за кермом цієї іномарки після скоєння ДТП з місця пригоди втік, зазначений автомобіль сховав у власному гаражі за місцем проживання. В подальшому автівку перегнав до Києва, де відремонтував та поставив на стоянку.
Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 115 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.


Переглядів: 3078
Поширень: 0