Цілу наркотичну "агрофірму" накрили днями убозівці в Луганській області. Розмах, з яким працювали торговці марихуаною, вразив навіть звичних до всього оперативників.

- Очолював підприємство 43-річний житель Вінницької області. У штат створеної ним "агрофірми" входили три постійних працівника, які, власне, і займалися продажем. Спеціалізувалася банда на вирощуванні конопель, виготовленні та збуті марихуани і працювала на широку ногу. У лісосмугах на території області оброблялися окремі ділянки землі, на яких і вирощувалася коноплі, - повідомили "КП" в ВЗГ УМВС України в Луганській області.

Фінансами наркофірми заправляв власний бухгалтер. А кожен з членів отримував свій відсоток від кількості проданого зілля. Гроші, виручені від продажу, пускалися на розширення виробництва і ринку збуту. Торгували марихуаною теж з розмахом. Хіба це жарт, мінімальна оптова партія зілля, яке наркодилери пропонували дрібним збувальникам, становила не менше півкіло.

- Незважаючи на всі запобіжні заходи, які вживали зловмисники, оперативникам УБОЗ вдалося вийти на слід злочинної організації. При проведенні санкціонованих обшуків в учасників організованої групи було виявлено та вилучено близько 200 (!) кілограмів марихуани на суму близько 2 млн гривень і пістолет Zoraki, перероблений для стрільби бойовими патронами, - констатують міліціонери.

Тепер за такий значний масштаб наркоторгівлі всім учасникам банди світять не менш значні тюремні терміни.



Переглядів: 3224
Поширень: 0