22 березня 2012 року до Держаної екологічної інспекції у Вінницькій області надійшла інформація про виявлення звалища відпрацьованих люмінесцентних ламп поблизу с. Писарівка Вінницького району Вінницької області.

Проведеними оперативними заходами встановлено, що на території Писарівської сільської ради на відстані 1,5 км від Немирівського шосе в напрямку с. Гавришівка Вінницького району обабіч дороги невідомими особами у несанкціонованому місці розміщені картонні ящики з відпрацьованими люмінесцентними лампами.

У ході обстеження встановлено, що у 50-ти картонних ящиках міститься близько 1300 шт. ламп, з них – 15-20 шт. пошкоджені. На картонних коробках вказана дата виготовлення та країна виробник – Польща.

Особи порушників природоохоронного законодавства на цей час встановлюються правоохоронними органами.

Писарівською сільською радою укладено договір з ТОВ «Добробут-Еко України» про надання послуг з вивозу та утилізації відпрацьованих люмінесцентних ламп. Станом на 16:00 год. 23.03.2012 р. вказаним підприємством вивезено на утилізацію усі виявлені відпрацьовані люмінесцентні лампи в кількості 1369 штук.



Переглядів: 4349
Поширень: 0