Її молодша сестра Світлана Заболотнова зараз всіма силами намагається врятувати Ользі життя і здоров\'я, а також з\'ясувати обставини, за яких та тепер може залишитися інвалідом. Зараз Ольга знаходиться в лікарні в Антальї.

"Не виключаю, що моя сестра стала жертвою насильства, психологічного тиску, - розповіла Заболотнова. - Досі невідомі обставини падіння. Я знаю, що була проведена експертиза, згідно з якою Ольга в той день була тверезою.

Все, що я встигла почути від сестри по телефону з лікарні, - це фраза "Я хочу жити!" Розмова була дуже короткою, з її номера мені зателефонувала медсестра".

За словами жінки, страхова компанія про цей випадок їй нічого не повідомила, хоча представник страховика був у лікарні.

"За діагнозами місцевих лікарів, Ольга отримала перелом хребта L1, і якщо негайно не зробити операцію, вона залишиться інвалідом. За договором добровільного страхування, при перетині кордону України ніяких претензій до страховика ми пред\'явити не зможемо. Тому операцію слід негайно робити на території Туреччини! Мою ж сестру намагаються вивезти до України, кажуть, що оплатять переліт, хоча і я, і батьки згоду на транспортування не даємо через важкий стан", - додала Заболотнова.

Жінка вже написала заяву до міліції, направила звернення до департаменту консульської служби міністерства закордонних справ Туреччини, а також заступника посла Туреччини в Україні.



Переглядів: 3474
Поширень: 0