Українці радійте, - долар зараз уже по 10,20 - але вам ще не найгірше.

Прем’єрка Тимошенко з’ясувала: найскрутніше зараз – казахам і росіянам. Їхня національна валюта через кризу вже знецінилась наполовину. А українська гривня їх ще тільки наздоганяє. Це була добра новина. Прем’єрка повідомила її головам обласних адміністрацій і спровадила їх по домівкам. Розказувати одну добру новину і ще кілька не дуже добрих…

Вони усі приїхали переказати, як живеться українцям. Вона вислухала. І вперше за останні чотири місяці кризи - публічне зізнання.

Юлія Тимошенко, Прем’єр-міністр України: “Особливо добрих новин просто немає”.

Картину традиційно добрих новин від Тимошенко зіпсували двоє обласних голів – з півдня і сходу. Там українці не хочуть перейматися прем’єрчиною ідеєю фікс – переходити на альтернативні види палива - грітися соломою і водоростями.

Тетяна Демченко, голова Миколаївської Облради: “Населення Миколаївської області не піде до лісу. У нас самий низький відсоток заліснення. І торфу в нас немає. Тому ми б просили б Уряд звернути увагу на проблему подальшої газифікацію”.

Разом із півднем мерзне і схід.

Анатолій Голенко, голова Луганської Облради: “Мы как бы радуемся там печку на соломе пустил… Там водоросли стали перерабатывать все это конечно полет мысли. Но никто не говорит, как быть с углем, который тепло и запасы колоссальные”.

Запаси добувають, а грошей за роботу не має. Другий камінь у город добрих новин Тимошенко від тих же донбасівців.

Анатолій Голенко, голова Луганської Облради: “А не пора ли собираться и прямо идти на Киев, и объяснить свои сложности, пока к счастью решили рановато”.

Юлія Тимошенко, Прем’єр-міністр України: “До Києва далеко іти враховуючи що вся місцева влада у “Партії регіонів”. Можна ближче сходити… Водити людей можна але це остання справа”.

Остання справа згодом зачепила і Нацбанк. В областях народ через долар бунтує. Очільники областей шепочуться - НБУ спекулянт.

Анатолій Шаповал, перший заступник голови НБУ: “В Верховном Совете меня и вором обозвали но это ни о чем еще не говорит. Просто надувать щеки и кричать коррупция спекулянты, так вот вам и результат 80 млрд. ушло из банковских систем, а вы хотите, чтоб банки кредиты давали - под что, де вони их возьмут?”

Виправдання Шаповала Прем’єрку так розчулило, що вона сама попросила українців віддати банкам гроші на зберігання. А банкіру власноруч води піднесла.

Ложку меду в бочку дьогтю підкинув лише один чоловік у залі. Вінницький голова сказав – у нього все добре. Була єдина проблема - з посадовцями – вони кудись витрачували бюджетні гроші… Так їм ікону купили і змусили перед нею присягтися.

Григорій Заболотний, голова Вінницької Облради: “Що ви сьогодні не вкрадете жодної копійки… Ви знаєте, це спрацювало”.

Результат посиденьок підсумував Литвин. Спікера запросили - щоб депутатам переказав, як народ живе.

Володимир Литвин, голова ВР України: “Країну втягують причому активно в політичну війну, ще намагання застосувати вулицю, те, що відбувається в Києві це прелюдія”.

На цій прелюдії і закінчили.


Переглядів: 3016
Поширень: 0