Віце-прем\'єр-міністр України Олександр Вілкул провів зустріч з керівництвом Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови. За результатами зустрічі була досягнута домовленість про підтримку Світовим банком реалізацію двох нових масштабних проектів, спрямованих на модернізацію та підвищення енергоефективності централізованого теплопостачання, водопостачання та водовідведення, передає прес-служба віце-прем\'єра.

Загальна вартість проектів становить 600 млн дол. Ці кошти закладені в бюджеті Світового банку на наступний фінансовий рік (липень 2013 - липень 2014 р.), пише РБК-Україна.

Перший проект - це проект з підвищення енергоефективності централізованого теплопостачання. У ньому планується участь 10 комунальних підприємств міст: Вінниця, Донецьк, Івано-Франківськ, Кам\'янець-Подільський, Хмельницький, Кривий Ріг, Миколаїв, Харків, Дніпропетровськ, Херсон.

Другий проект - це проект розвитку міської інфраструктури. Він спрямований на модернізацію систем водопостачання та водовідведення в містах Коломия, Житомир, Краматорськ, Донецьк, Кіровоград, Тернопіль, Харків і Київ. Крім того, в місті Харкові в рамках цього проекту буде впроваджена пілотний проект у сфері поводження з твердими побутовими відходами.



Переглядів: 4098
Поширень: 0