Вінницький "Ягуар" затримав двох грабіжників у Одесі

Кожного дня, під час несення служби з охорони громадського порядку військові правоохоронці проводять профілактичну роботу та майже щодня затримують осіб, які скоїли адміністративні правопорушення. Але деякі випадки вражають своєю зухвалістю.

Так нещодавно по гарячим слідам було затримано двох громадян, які нахабним чином вночі обікрали помешкання подружжя на базі відпочинку «Незабудка». Приблизно о 4.30 начальник військового наряду прапорщик Денис Данилов та патрульний солдат Роман Ясенчук зустріли громадянина А., який намагався наздогнати грабіжника. Зі слів потерпілого вночі до їхньої кімнати, де знаходилась його дружина та дитина, хтось заліз та викрав ноутбук.

Вінницький "Ягуар" затримав двох грабіжників у Одесі

По радіостанції прапорщик Денис Данилов відразу повідомив про це начальника патрульної групи капітана Юрія Сенчука. За його вказівкою через пару хвилин три військових патруля перекрили ймовірні шляхи втечі грабіжника. Зупинивши громадянина, який в той час знаходився на пляжі, начальник військового наряду прапорщик Денис Данилов, після декількох запитань, помітив неадекватну поведінку підозрюваного. Крапку в цій справі, було поставлено після того як неподалік, під «бананом» правоохоронці знайшли рюкзак з вкраденим ноутбуком та двома мобільними телефонами.

Вінницький "Ягуар" затримав двох грабіжників у Одесі

В цей же час начальник військового наряду прапорщик Олександр Бенедик помітив іншого чоловіка який, за описом дружини потерпілого, був подібний на другого грабіжника. З його слів він вночі вийшов в туалет та навіть показав в якому будиночку відпочиває. Під час невеличкої перевірки військові правоохоронці з’ясували, що це неправда. Через кілька хвилин підозрюваного було затримано прапорщиком Олександром Бенедиком.

Невдовзі до місця прибула слідчо-оперативна група Затокського відділення міліції. Грабіжниками виявились мешканці міста Білгород-Дністровського 1985 та 1987 років народження, один з них раніше судимий.

Вінницький "Ягуар" затримав двох грабіжників у Одесі

За оперативність та професійні дії під час затримання грабіжників керівництвом полку спеціального призначення було заохочено старшого прапорщика Михайла Дидика, прапорщиків Дениса Данилова, Олександра Бенедика, Олександра Колодія, старшину Бориса Окопова, старшого солдата Романа Ясенчука та солдата Руслана Шерстобітова.

Довідка

Військові правоохоронці Калинівського полку спеціального призначення «Ягуар» забезпечують охорону громадського порядку під час курортного сезону в Білгород–Дністровському, Комінтернівському, Кілійському, Овідіопольському, Татарбунарському районах Одеської області. Близько 200 військових правоохоронців кожного дня патрулюють вулиці, переважно у нічний та вечірній час.



Переглядів: 9111
Поширень: 0