Акція буде мати безстроковий характер і головна вимога демонстрантів - відставка голови районної адміністрації. Активісти мають намір продовжувати демонстрації, поки її не буде виконано, і, якщо знадобиться, готові йти ходою до Києва, щоб "домогтися справедливості", повідомляє DT.ua.

Нагадаємо, що про намір відновити акції протесту, припинені минулого року, немирівчани повідомили в офіційному листі на ім\'я голови Вінницької обласної державної адміністрації Івана Мовчана. "Аморальна поведінка і конфлікт державних і особистих бізнес-інтересів Михайленка не сумісні з посадою держслужбовця", - йшлося в документі.

За інформацією компанії Nemiroff Holdings Limited, за сприяння Михайленка посаду державного реєстратора Немирівської районної адміністрації зайняв діючий начальник служби безпеки сім\'ї Глусь - О. Чухно. Реєстратор відмовився виконати рішення Вищого господарського суду України та внести до державного реєстру запис про зміну генерального директора ДП "УГК "Nemiroff", відзначили в компанії. "Чухно саботує виконання своїх службових обов\'язків, діяльність реєстраційної служби паралізовано", - заявили в Nemiroff Holdings Limited.

У компанії нагадали, що 10 липня Вищий господарський суд України поставив крапку у суперечці між колишнім менеджментом ДП "УГК "Nemiroff" та власником підприємства компанією Nemiroff Holdings Limited і визнав правомірним рішення про відкликання Алли Глусь з посади генерального директора підприємства. "Однак екс-менеджмент за сприяння Михайленка продовжує незаконно утримувати контроль над підприємством. В результаті деструктивних дій сім\'ї Глусь роботу заводу паралізовано, почалися масові звільнення, вже сотні людей залишилися без роботи, напруга у місті наростає з кожним днем", - підкреслили у Nemiroff Holdings Limited.



Переглядів: 5874
Поширень: 0