— Узяти участь у змаганнях можуть усі бажаючі, — говорить заступник директора міського палацу мистецтв ”Зоря” Віктор Шемет, 43 роки. — Потрібно зареєструвати свою команду на нашому сайті www. kvn.vn.ua або за телефоном (0432) 27-66-84. У день ігор глядачі за бажанням можуть приєднатися до команд.

Ігри розпочнуться о 16.00 парадом учасників із площі біля МакДональдзу. Завершаться запаленням олімпійського мангалу в Центральному парку. Фонтанна площа буде ареною.

Для участі команди повинні мати костюми для параду, табличку з назвою країни, яку представляють, її прапор, держак від лопати, 10 курячих яєць та скейтборд.

— Уже зареєструвалися чотири команди, — продовжує Шемет. — ШОландія, НідерГланди, Амазонія і Каракозія.

У програмі будуть такі змагання: міні-марафон із бігу спиною уперед, метання мобільних телефонів, заїзди кентаврів, перетягування каната, гонка-переслідування на скейтбордах у басейні без води, гра в дурня на роздягання, швидкісне наливання у стаканчики з відра, бейсбол курячими яйцями й держаками від лопат, найгучніший крик.

Шемет попереджає, що мобілки для метання повинні бути хоч і старі, але працюючі — їх включатимуть перед змаганнями.

Чемпіону вручать телефон, який саме — організатори тримають у секреті.

— У рамках ігор проведемо перше собаче Євробачення ”Співучі суки та кобелі-2009”, — каже Віктор Шемет. — Уже зареєстрували першого претендента з його хазяїном-продюсером. Це російський кокер-спанієль Нюра. Призер отримає корм для собак.


Переглядів: 3095
Поширень: 0