1 кг марихуанни

Вінницькими працівниками міліції була отримана оперативна інформація, що в одному із будинків міста чоловік зберігає та розповсюджує наркотичні засоби. Виїхавши за вказаною адресою правоохоронці затримали 44-річного, непрацюючого, раніше судимого за шахрайство вінничанина. В його квартирі крім пакетів з марихуаною було виявлено та вилучено насіння коноплі, мірні стакани, фасувальні пакети та пристрій для вживання марихуани. Як пояснив затриманий, збутом наркотичної речовини він не займався, а зберігав він її у такій кількості виключно для власних потреб.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.3, ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Загалом же з початку року працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Вінницькій області було вилучено 110 кг наркотичної речовини, з них марихуани та конопель - 56 кг, макової соломи – 53 кг, героїну – 58 гр та близько 200 гр синтетичних наркотиків. Найбільшу кількість коноплі було вилучено на початку березня в смт. Оратів – 27 кг.


Переглядів: 4401
Поширень: 0