Боксер В’ячеслав Узелков із танцівницею Ксенією Горб репетирують рок-н-рол для виступу в шоу ”Танцюю для тебе” на каналі ”1+1”Упродовж тижня глядачі СМС-голосуванням вирішуватимуть, хто залишиться у програмі: він із танцівницею Ксенією Горб чи олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірині Мерлені із Сергієм Костецьким.

Узелков погодився на участь у шоу, аби заробити грошей для хмельничанина 10-річного Андраніка Алексаняна. За унікальний голос його називають українським Робертіно Лоретті. Андранік хворіє на хондродисплазію, ця недуга зупиняє ріст людини. Він мріє одужати й записати диск зі своїми піснями.

Узелков тренується на кіностудії ім. Довженка в кімнаті під назвою ”Персик”. Енергійно вибиває ногами перед дзеркалом рок-н-рольні па.

— Танцювати прикольно, бо тут не б’ють, — витирає спітніле чоло. — Але мене тут гримують, очі підмальовують. Жоден боксер на таке не погодився б, а я терплю.

Узелков тричі перекидає партнерку через праве плече. Потім вона головою вниз пролазить йому між ноги. Час од часу верещить. За колір волосся Узелков називає Ксенію ”Руда”.

— Якось не втримав Руду, вона впала на спину. Зчесала між хребцями шкіру до дір. А у мене от що, — піднімає футболку. Там на весь живіт білий ортопедичний пояс. — Ксенія хоч і невелика, але м’язів має багато. Важко щодня її тягати.

Заходить дружина боксера 29-річна Марина Боржемська-Узелкова. Вона на сьомому місяці вагітності. Йде, взявшись руками за спину. Боксер обіймає дружину, цілує.

— Удома він теж репетирує. Бедрами робить вісімку, а тримається за мене, — гладить чоловіка по спині.— Найбільше переживала за румбу — танець кохання. Там треба пристрасть проявити. А Слава казав, що не може проявити почуття до іншої жінки. Я порадила йому, коли обіймає Ксюшу, уявляти мене.

Каже, що малюк має з’явитися на світ у травні. Це перша дитина Узелкових.

— Чекаємо на хлопчика. Слава хоче бути присутнім при пологах. Доти зайняті були: чоловік виступав у любительському боксі, постійно був у роз’їздах. Я супроводжувала його, стежила за дієтою. Перед боєм Славі не можна в кафе харчуватися — треба все готувати на пару, без м’яса.

Зізнається, що жодного бою Узелкова не бачила.

— Коли він б’ється, я в готелі сиджу, бо нервуюся. Намагаюся читати книжку. Зате в шоу на всі виступи ходжу.

25-річна Ксенія Горб обіймається з Узелковим.

— Я не ревную, — усміхається Марина. — На День святого Валентина подарувала Славі велику листівку ”101 причина, чому я тебе кохаю”. Почепили її на холодильник. Коли сваримося, читаємо її. У мене на 20-му пункті образа минає.

Подружжя разом 12 років. Живуть у Вінниці. До Києва перебралися на час шоу.

— Доки Слава танцює, мені трохи сумно. Пропонувала готувати обіди і приносити на репетиції. Але В’ячеслав і Ксенія відмовилися. Кажуть, як поїдять, ляжуть спати. Мама Андраніка говорить, що він теж почав боксувати. А Слава обіцяв, що заспіває з ним.


Переглядів: 4134
Поширень: 0