Аукціон з набуття права на оренду має відбутися 10 квітня, повідомив газеті „МІСТО” начальник управління комунального майна міської ради Ігор Шутак. Він зазначив, що стартова ціна на аукціоні запропонована у 6,5 мільйонів гривень. На цій ділянці, площею майже 13,4 га, має вирости елітне котеджне містечко.

- На ділянку біля Вишенського озера поки що бажаючих немає, - каже Ігор Шутак. - І я не впевнений, що будуть. Ви ж бачите, стоїть будівництво. Не дивлячись на кризу чи завдяки кризі – вартість будівельних матеріалів не падає, а зростає. Місце класне: і площа, і під такі потреби. Це найбільш привабливе і елітне місце, я б сказав. Це не якась там приміська зона. Тут зручне транспортного забезпечення, насичена інфраструктура, поряд є школи, дитячі садочки. Втім, поки що не вирішене питання із „самобудами”. У разі визначення конкретного орендаря даної земельної ділянки, міська рада буде разом з ним захищати інтереси і міської влади, і його, як основного орендаря цієї ділянки.

На аукціон 10 квітня міська рада виставляє земельні ділянки повторно. Їх раніше вже намагалися віддати у оренду. Наразі підприємці зацікавилися тільки трьома земельними ділянками з усього переліку.


Переглядів: 3107
Поширень: 0