Таке рішення прийняла міська рада Вінниці. У мерії переконані: подібна реклама суперечить правилам благоустрою міста.

На стовпі поблизу перехрестя вул. Некрасова та просп. Коцюбинського висить фанерка з давньою цирковою афішею. У кілька шарів вона переклеєна різноманітними об’явами. Телефонуємо рекламодавцям за вказаними номерами, аби почути їхню думку про штрафи.

— Вони що, не розуміють — людям робота пропаде! — дивується Ігор Юрійович, що пропонує додатковий заробіток без досвіду роботи із зарплатнею від 1300 грн. — Двірників поскорочують, бо їм не буде чого підмітати. І ті, хто розклеює рекламки, залишаться без роботи. Всігда були стовби легальним, а тепер нєт.

— Об’явки можуть повисіти не більше двох днів, — зазначає 21-річний Андрій Барчук, що пропонує лікування запорів біодобавками. — Потім їх заклеюють іншими чи зривають телефони. Я проти того, щоб забороняли використовувати стовпи під рекламу. Бо в місті немає для цього спеціальних місць. Нехай спочатку їх зроблять, а потім забороняють.

За телефонами, що вказують вінничани в оголошеннях, інспекція із контролю за благоустроєм провела 606 перевірок. До адміністративної комісії уже передали 130 протоколів.

Найближчим часом у Вінниці біля кожного під’їзду розмістять дошки для оголошень. На стовпах таких не буде


Переглядів: 3297
Поширень: 0