48-річного громадянина Італії, який 6 років перебував у міжнародному розшуку, заарештували працівники вінницького УБОЗ.

Переховуючись від правосуддя на батьківщині, італієць почав співмешкати з українкою і переїхав до неї у Вінницю. Тут народилась дитина. Однак спритний італієць налагодив контрабандний ввіз в Україну дорогих автомобілів. За цей злочин його було засуджено до позбавлення волі.

Відсидівши чотири роки в житомирській в’язниці і недавно звільнившись, іноземець повернувся до Вінниці. Тут його заарештували і готують до депортації в Італію, де його чекає ще один суд і, найімовірніше, ще одне ув’язнення.

Вінницьким судом було прийнято рішення про взяття під варту вказаного громадянина для подальшої його екстрадиції на територію Італії. На батьківщині італійця розшукували за погрози свідкам, які проходили по кримінальній справі щодо діяльності однієї з мафіозних структур.

Нагадаємо, це не перший випадок затримання в Україні злочинців, пов’язаних з італійською мафією. Так, на початку квітня в Чернівцях міліція разом з Інтерполом затримала лідера банди злочинців, які в Італії та Албанії торгували наркотиками, зброєю, вибухівкою. Злочинці також підробляли документи та скупали крадене майно.

49-річний керівник мафіозі з жовтня 2008 року періодично перебував у Чернівцях, де заснував будівельний бізнес. Затриманий очікує екстрадиції до Італії.


Переглядів: 3063
Поширень: 0