Головні теми зустрічі – економічні показники регіону за підсумками 2007 року, актуальні питання соціальної та гуманітарної сфер тощо.

Голова Вінницької ОДА запевнив Президента, що ситуація в регіоні на сьогодні є стабільною. «Практично всі базові соціально-економічні параметри розвитку Вінницької області за останні три роки нам вдалося збільшити в 2-2,5 рази. Ми жодного разу не допустили спаду промислового виробництва», – сказав О. Домбровський. За його словами, в 2007 році вперше за роки незалежності регіон має 17% рентабельності сільського господарства та рентабельні галузі рослинництва і тваринництва.

Говорячи про виконання Указів та доручень Глави держави щодо захисту багатодітних родин, О. Домбровський зокрема запевнив, що в 2008 році буде вирішено більшість житлових проблем таких сімей. Максимальні зусилля, за його словами, також докладаються для підвищення рівня соціального захисту населення.

З цього тижня запроваджується формат одноосібних зустрічей Глави держави з керівниками регіонів. Зустрічі проводитимуться в алфавітному порядку по понеділках, середах та п’ятницях. Цього тижня Президент зустрічався з керівниками АР Крим та Вінницької області.


Переглядів: 2824
Поширень: 0