Голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига подав до Верховної Ради заяву про складання своїх депутатських повноважень. Про це повідомила прес-секретар Джиги Ірина Кравченко.

За словами Кравченко, заява Джиги знаходиться на розгляді регламентного комітету Верховної Ради. «Після закінчення парламентських канікул народні депутати повинні розглянути заяву на засіданні сесії», - додала вона. «Я прийшов до Вінницької області з наміром серйозно працювати. Моя задача, як губернатора, підвищити рівень соціально-економічного розвитку регіону. Роботи вистачає, ми почали багато цікавих проектів, - заявив губернатор. - На мене, як на представника влади в регіоні, люди покладають великі надії. Для мене є моральним обов\'язком виправдати ці надії і робити все від мене залежне для поліпшення рівня життя населення області».

З 2006 року Джига був народним депутатом від Партії регіонів. 2 червня він був призначений керівником Вінницької області.

Раніше повідомлялося, що за канікули 4 депутати-сумісники виконали вимоги законодавства і написали заяви про складання депутатських повноважень. Двоє сумісників - голова Держкомлісгоспу Микола Шершун і губернатор Джига - все ще перебували в роздумах.


Переглядів: 2875
Поширень: 0