— Зранку напруга на електропроводах була менше 10 кіловольт, — пояснює головний інженер Вінницького трамвайно-тролейбусного управління Михайло Луценко, 50 років. — Тому транспорт зупинився. Через годину на лінії запустили трамваї. Та через кілька хвилин вибило струм на підстанції. Аварія сталася через те, що лінії старі і їх давно потрібно міняти.

Центр міста перекрили працівники Державтоінспекції. Транспорт рухався повільно, виникли затори.

На зупинках тиснява, люди кидаються до маршруток. Стоячих пасажирів водії не беруть.

— Нашо мені ці проблєми, — знизує плечима водій маршрутки 29-річний Андрій, прізвища не називає. — Он даішники зараз права відберуть. У нас уже й так почті всі їздять без прав на талончиках ”за перевезення стоячих пасажирів і створення аварійної ситуації”.

До маршрутки вривається чоловік, на вигляд років 30.

— Господи, ледь рубашку не стягнули, як дикарі якісь, — каже вмощуючись на сидінні. — На роботу спізнився на півтори години, бо йшов із Вишеньки аж до Соборної пішком.

— А я спеціально їхала на кінцеву маршруток, щоб сісти в тролейбус, — додає жінка в білій сукні. — Простояла там півгодини. А народ пішки йде, як на демонстрацію. До роботи ледь до обіду можна добратися. Люди стоять на зупинках і не знають, що в місті робиться. Ніхто ж не каже, що там аварія.

По обіді рух тролейбусів відновили.


Переглядів: 2981
Поширень: 0