Автобус ”Івеко” зупинився. Люди в салоні зауважили, що неподалік на дорозі між трамвайними коліями лежить мотоцикл ”Кавасакі”. Із його двигуна витікає масло.

— Наш водітєль обігнав жовтий ”Богдан”, — розповідає про пригоду пасажирка маршрутки Ірина Токан, яка сиділа на першому сидінні. — Мотоцикліст ударяє кулаком в лобове дзеркало маршрутки. Кричить: ”Я тебе зара задушу, заб’ю”.

Із маршрутного таксі вийшов водій Володимир Чобан, 53 роки.

— Шо ти робиш? — кричить.

Мотоцикліст починає бити маршрутника по обличчю та ногах. Штовхає на тротуар. Чобан ударяється головою об стовп. Капає кров. Мотоцикліст продовжує бити й лаятися. Літній перехожий хапає його за руку. Розбороняє. Чобан іде до ”Івеко”, витирає на собі кров.

Троє працівників ДАІ під’їхали за 5 хв. Один із правоохоронців — на скутері. Перед ними обоє водіїв сваряться. Хочуть знову битися. З’ясовується, мотоцикліста звати Борис Бровченко.

— Чо ти нормальним людям дороги не даєш? — горланить і матюкається Бровченко. — Я йому шо, мальчик. Надо порядок соблюдать. Єсть правила одні для всіх. Для тебя 50 копійок не самое главное, а безопасность людей.

— Я не спешил, потихоньку ехал. Он вплотную подъехал и кулаком в лобовое зеркало, — пояснює Чобан. — Не втримується і падає. 40 років людей возю, вмію їздити. Треба було стікло бити? Розмахався. Поговорим у суде. Я тебе мешал ехать?

— Да, мешал, — кричить мотоцикліст. — Тебе дать еще п…?

Мотоцикліст телефонує з мобілки. Через 20 хв. на авто під’їжджають його троє знайомих. Потім на місці пригоди з’являється дружина водія маршрутки. Хто її повідомив і як вона дісталася — не зрозуміло.

— Нікуди не відпускайте цю тварь, у мене двоє дітей, — звертається жінка до даїшників. — Мне не нравяться його глаза. Ви його на експертизу поведіть.

— Ви будете командувати, що мені робити? — піднімає очі працівник ДАІ.

Борис Бровченко нічого не говорить.

— Вы не видете, я не могу отойти, — тікає в бік із товаришем мотоцикліст.

40-річний Віталій Бондарчук із міського відділу оформлення ДТП каже, що обоє водіїв були тверезими. У Бровченка не було прав. Документи на мотоцикл прострочені. При собі їх не мав. Мотоцикл відвезли на штрафмайданчик.


Переглядів: 4889
Поширень: 0