ФОТОРЕПОРТАЖ

Народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Сомооборона" Ірина Геращенко повідомила Офіційному сайту Блоку, що на знак протесту до кампанії "Нашої України" "НАТО - ТАК!", котра проходила сьогодні у Вінниці, “"регіонали" разом з комуністами влаштували пікет “НАТО – ні”, до участі в якому залучили і дітей”.

На переконання Геращенко, “під час літніх канікул представникам цих політичних сил було б краще забезпечити вінницьким дітям нормальний відпочинок в літніх таборах, і вже там, у формі цікавих заходів чи програм, проводити дискусії відносно переваг чи ризиків вступу України до НАТО”.

“Комуністи в парі з "регіоналами" і досі використовують суто радянську пропаганду, яка свого часу забороняла слухати Пола Маккартні, носити джинси і була найкращим засобом уникнути відкритої дискусії або витоку об’єктивної інформації”, - зауважила Ірина Геращенко. “Вони і досі просто забороняють молодим людям дізнаватися, що ж таке НАТО. Не придумавши нових методів, вони демонструють лише політику агресії, політику "нє пущать”, - зазначила вона.

“Втім, часи агресії в українській політиці рано чи пізно відійдуть в минуле”, - переконана народний депутат.


Переглядів: 2699
Поширень: 0