Подробиці сімейної драми у сюжеті «Критичної точки» на каналі «Україна» в середу о 17.15.

Цей чоловік у відчаї. Вже місяць Сергій не бачив рідних очей сина. Не торкався крихітних рученят. Він залишився зовсім сам. І тепер не вірить у те, що колишній шлюб був правдою. Сергій та Олена познайомилися два роки тому. Йому 27, їй лише 20. Але це не стало на заваді справжньому коханню.

Уже через два місяці молода пара почала жити разом. Щасливі теща і свекруха охоче прийняли дітей до нових сімей.

Зовсім скоро на світ з’явився маленький Ростислав. Здавалося, найщасливіший момент у житті. Однак немовля стало об’єктом справжньої ворожнечі між двома родинами.

Родичі розповідають, Ольга почала змінюватися на очах. Дівчина стала замкнутою. А якось зібрала речі і пішла з дому. Чому? Сергій і досі не розуміє.

З собою Ольга забрала сина. Відтоді батько лише кілька разів бачив кровинку. У Сергія просто розривається серце. Він упевнений, колишня дружина не може виховувати його дитину. Мовляв, жінка потрапила до релігійної секти. І з тих пір стала неврівноваженою.

Каже, закони їхньої секти забороняють відвідувати лікарню та їсти м’ясо. Як у такій сім’ї можна ростити півторарічну дитину? Жахливо, але малого вже забирали до медзакладу в тяжкому стані.

Але чому представники опікунської ради закривають на це очі? І чому не дають батькові зустрічатися з дитиною?

Сергій каже, забрав тоді Ростислава, бо хлопчик був ледь не при смерті. А колишня дружина навмисне звинуватила його у викраденні.

Знімальна група «Критичної точки» зустрілася з Ольгою. Жінка пояснила, чому пішла від родини Стасюків.

Ольга каже, більше не може витримувати тиску з боку колишньої сім’ї. Мовляв, вони навмисне вигадують усілякі капості, аби забрати Ростислава від рідної матері.

Ось так розбивається кохання. Чи то через відсутність розуміння одне одного, чи через поради довколишніх. Раніше вони плекали свою любов. Тепер не можуть поділити того, що разом випестили.


Переглядів: 4762
Поширень: 0