Як сказано в повідомленні МВС, 36-річний постраждалий працює інструктором спортивної команди по парашутних стрибках військової частини у місті Вінниці. Разом з дружиною проживає в Києві. 800 тисяч гривень родина позичила у знайомої для розвитку родинного бізнесу. 29 березня приблизно о 16.50 чоловік вийшов з під\'їзду свого будинку і йшов до банківської установи, аби покласти гроші на зберігання. Несподівано біля нього з’явилося двоє чоловіків, почали бити руками і ногами у різні частини тіла і по голові, вихопили з рук сумки і зникли.

Постраждалий відразу ж повідомив про те, що сталося у міліцію. Правоохоронці на місці злочину вилучили чорну теку, всередині якої знаходилися різні газети. За свідченням постраждалого, тека випала з рук в одного з нападників.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського районного управління міліції порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, здійснений групою осіб). У даний час проводяться слідчі дії і оперативно-розшукові заходи з метою розкриття злочину.


Переглядів: 2690
Поширень: 0