— Десь у десять ранку я зайшов до ”Фуршету” йогурту купити, — згадує 32-річний Олександр Липов. — Дивлюсь: у фойє, де візки складають і є два бутики, стоїть купа міліціонерів.

Супермаркет ”Фуршет” на вул. Острозького, 1 відкрили у квітні 2008-го. У прибудові до магазину орендують торгову площу дві крамниці — із пресою та ювелірна. Остання працювала з 8.00 до 22.00 год.

— Продавщиця з ”Преси” — то моя знайома, — продовжує Липов. — Каже, через дірку спочатку залізли до її ”ракушки”, бо вона якраз під стінкою стоїть. Поперевертали газети й журнали. Потім прорізали вхід до ювелірної лавки і сейф.

Зловмисники викрали виробів на суму майже $40 тис. Залишили лише кілька ланцюжків і сережок. Сигналізації в ”ювелірці” не встановлювали. Власники торгової точки нікого не підозрюють.

— Ювелірна крамничка розташована на території, яку ми здаємо в оренду, — каже директор ”Фуршету” Тетяна Грипетюк. — Наш магазин цілий. Більше сказати нічого не можу.

— Про пограбування ми знали зранку, — говорить охоронець головного офісу мережі ”Фуршет”. Прізвища свого не називає. — Чекатимемо висновків міліціонерів. Охоронців, які чергували тієї ночі, можуть звільнити. Якщо виявлять, що були у зговорі зі злодіями, то на них чекає суд.


Переглядів: 3745
Поширень: 0