Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

За інформацією прес-служби, за цей час педагоги з Вінниці познайомилися з досвідом роботи навчальних закладів, місцевих органів управління освітою та відповідних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за різними напрямками діяльності міст Луганськ, Сєвєродонецьк, Алчевськ та Перевальського району.

Особливий інтерес делегація педагогів Вінницької області виявила до презентації державного проекту за пріоритетними напрямами соціально-економічного та культурного розвитку «Нова якість життя». Мова йде про створення державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

Свій досвід роботи з обдарованою учнівською молоддю гостям представили Луганський навчально-виховний комплекс спеціалізована школа I ступеня - гімназія № 42, Луганський навчально-виховний комплекс спеціалізована школа I ступеня - гімназія № 30, Луганський навчально-виховний комплекс спеціалізована школа I ступеня з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів - колегіум № 36, Луганське навчально-виховне об\\\'єднання «Барвінок» № 9.

Під час перебування на Луганщині педагогам Вінницької області представлено напрацювання Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Педагогічний колектив інституту представив досвід роботи з професійного розвитку педагогічних кадрів у системі післядипломної освіти Луганської області.

Нагадаємо, що Всеукраїнська естафета педагогічних інновацій «Нові горизонти української школи» проводиться за наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Протягом квітня-травня поточного року педагоги мають можливість відвідати колег з різних регіонів України, щоб набратися в них корисного досвіду з різних напрямків діяльності. Луганська делегація в травні вже відвідала Вінницьку область з цією метою.


Переглядів: 2329
Поширень: 0