— Путівки купила дружина напередодні відпустки, — каже Гройсман. — Мені подобається Туреччина за співвідношенням ціна–якість. Ми вже вдруге там відпочивали. Кожну відпустку я повністю присвячую своїм близьким. Через роботу мало часу залишається на сім’ю.

Володимир Борисович та його рідні майже нікуди не виходили.

— На базар не ходили. Подарунки купив у готелі, п’ять магнітів-сувенірів, — додає. — На них символіка міста, де відпочивали. Подарував один батькові, другий брату. Інші роздав друзям.

Мер говорить, поїхав у відпустку з ноутбуком.

— У мене доступ до порталу міськради — можу впливати на всі плани й календарні графіки виконкому. Тому виходив із дружиною і дітьми на пляж, годину полежу і кажу: ”Вибачте, мені треба йти...” І повертаюся до ноутбука. Мені достатньо для відпочинку.

Куди поїдуть наступного літа — ще не вирішували. Торік їздили в американський штат Каліфорнія. Поселилися в місті Сакраменто. Багато подорожували. Мер мріяв побувати в Голлівуді, але не вдалося. Охоронці не пустили на територію, бо приїхали в неекскурсійний день.

Позаторік відпочивали в Польщі, на Мазурських озерах неподалік Балтійського моря. Їх називають раєм для яхтсменів, байдарочників та риболовів.

Узимку Гройсман зазвичай їде на гірськолижні курорти до Словаччини та Закарпаття.


Переглядів: 3146
Поширень: 0