Майбутнє нації у наших руках! Розповідь про те, як ви можете допомогти дітям.

«Це якраз той момент, коли все виходить так,
як ти плануєш і це робить тебе щасливим.
Це - найкраще, що ми сьогодні зробили, бо ми це дійсно пережили.
Дякуючи вам! Ви і є Supernation»
Валерій Харчишин

У ці непрості для країни часи зробити власний вклад у розвиток та підтримку молодого покоління, майбутнього нації – справа кожного. Більш за все уваги вимагають діти з особливими потребами, що позбавлені батьківського піклування.

Серед таких дітей – вихованці Піщанської школи-інтернат, яка знаходиться практично на границі з Придністров’ям. Державного фінансування дитячому закладу не вистачає навіть на елементарні засоби гігієни, а у записках із побажаннями діти просять… кишенькові ліхтарики, бо у них часто вимикають світло.

Представниці жіночого бізнес-клубу «Новація» та колектив журналу «Свадьба до и после» вирішили будь-що допомогти маленьким українцям. Поклик серця трансформувався у благодійну акцію із залученням громадськості. А коли ініціативу організаторів підтримав лідер «Другої ріки» Валерій Харчишин, проект отримав ім’я аналогічне до назви нового альбому відомого гурту.

Окрім музикантів на запрошення організаторів до проекту «Supernation» долучилися й відомі дизайнери нашого міста: DESS, RUTA, Людмила Квєтна, Олександр Очеретний, Світлана Теренчук, Тетяна Сухомуть, Марина Юзькова та Марина Ярославська, а успішні міські бізнес-леді не відмовилися вийти на подіум у якості моделей. Ведучим заходу погодився стати вінницький шоумен Олександр Теренчук. Також благодійний проект відбуватиметься за підтримки Клубу Ділових Людей та під патронатом Вінницької ОДА.

Отож, щоб зробити добру справу – допомогти втілити у життя хоч деякі дитячі мрії, кожному із нас потрібно прикласти зовсім небагато зусиль: вирушити 1 березня о 18:00 до Feride Plazа, де на гостей чекатимуть покази колекцій відомих вінницьких дизайнерів та незабутній концерт гурту «Друга ріка». І не зволікайте, адже частка здобутого вами позитиву перейде і дітям – на кошти, вилучені від продажу квитків, організатори проекту придбають усі необхідні речі та іграшки і особисто передадуть їх вихованцям Піщанської школи-інтернату.