Всесвітньо відомий музичний гурт, переможці та учасники багатьох фестивалів таких як: Woodstock (Польща), MoldeJazz (Норвегія), GBOB (Англія) та інших – гурт «АтмАсфера» в рамках туру містами України, завітає до Вінниці!  Концерт відбудеться у клубі Feride (вул. Пирогова, 23) у неділю 5 квітня. Початок о 19.00. Вхід за доброчинними внесками!

Особливість гурту, який вже не раз концертував у Вінниці та має тут чимало щирих прихильників, полягає у поєднанні worldmusic зі звуками древніх мантр. Свій новий проект музиканти назвали «Мантра дайвінг» і обіцяють слухачам повне занурення. «Проект «Mantra Diving» - це спроба спільними зусиллями створити простір, в якому би люди почували себе комфортно і могли трохи відпочити у творчій атмосфері. Підтримати, надихнути людей в цей нелегкий час», - так розповідають про свій тур учасники гурту.

Тож, «Mantra Diving» - це місце, де слухач має можливість долучитись у творче дійство і в повній мірі виразити свої емоції, познайомитись із мантрами та звуками, що підносять нас над розумом, не тільки слухати, а й приймати активну участь та співати разом з музикантами. Будуть нові композиції та нові враження, сюрпризи і цікаві несподіванки від музикантів, не буде алкоголю та поганих думок.

Кожен може заплатити на вході стільки, скільки вважатиме за необхідне або скільки зможе. Це робиться для того, щоб кожна людина мала змогу потрапити на Mantra Diving, відпочити від усіх проблем та турбот. Приєднуйтесь та занурюйтесь!