23 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів глядачів чекає незабутнє свято музики і справжньої чоловічої лірики, незрівнянний проникливий голос АРСЕНА МІРЗОЯНА, його приголомшлива харизма і неймовірна енергетика всієї чудової команди артиста.

Оскільки концерт – святковий, сюрпризів і подарунків буде чимало!

Вінничани почують всі улюбленіхіти, створені АРСЕНОМ МІРЗОЯНОМ за 5 років: «Бувай, малий», «Вінні-Пух», «Капронові банти», «Смужка», «Інші двері», «Невчасна», «Тісто», «Паперовий сніг», «Тягни небо на себе», «Край землі», «Ластівки над містом», «Я - пілігрим», «Стрелы» та багато інших.

Святковий концерт Арсена Мірзояна до п'ятиріччя творчості

Буде дві години абсолютної насолоди, відкриттів та здивувань, прем’єр і спогадів!

Чесно, яскраво, красиво і захоплююче, як вміє лише АРСЕН МІРЗОЯН – наш «український Висоцький», сталевий голос України і головний бунтар вітчизняного шоу-бізнесу.

АРСЕН МІРЗОЯН –особливий виконавець. Глибокий і неймовірно харизматичний, чесний і відкритий, мужній і романтичний – його творчість одразу западає у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди скоряють, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії.

Квитки на ювілейний концерт АРСЕНА МІРЗОЯНА у Вінниці вже у продажу! Вартість – 150-370 гривень.

Купуйте прямо зараз на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів. Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефоном: (0432)57-55-55.

Після участі у шоу «Голос країни» за 5 років сольної кар’єри АРСЕН МІРЗОЯН видав три успішні альбоми: «Гудзики», «Незручні ліжка» та «Паперовий сні», створив унікальну програму «Мій Висоцький», зіграв роль Квазімодо в мюзиклі «NotreDamedeParis» і неодноразово проїжджав Україну з гастрольними турами.

Святковий концерт Арсена Мірзояна до п'ятиріччя творчості

Свої п’ять роківна професійній сцені артист порівнює з дитячим віком, коли ти тільки починаєш життєвий шлях, але вже мусиш бути особистістю. Саме тому на афіші ювілейного туру АРСЕН МІРЗОЯН зобразив свого молодшого сина Артема.

- П’ять років - не малий термін, - зазначає АРСЕН МІРЗОЯН. - У шоу-бізнесі такий процес називають устаканюванням. За цей час була проведена колосальна робота, відбулось багато змін, сформувався кістяк команди та музичний напрямок. Але це тільки початок і висловлюючись мовою бодібілдерів: завершена стадія базових вправ. Працювати є над чим і плани у нас грандіозні. Отож, тільки вперед!

Зараз АРСЕН МІРЗОЯН активно працює над четвертим альбомом, пісні з якого на концерті вінничани почують одними з перших! Крім того, як завждисвоєю фантастичною грою та імпровізацією глядачів будуть вражати незмінні музиканти команди АРСЕНА МІРЗОЯНА: улюбленець публіки - саксофоніст Володимир Лебедєв, віртуозний піаніст Станіслав Лаврик, барабанщик Анатолій Шмаргун та чудові гітаристи - Валентин Корнієнко і Олександр Лозовський.

Розкішна музика, прекрасний звук, душевна атмосфера і емоції на грані - не пропустіть 23 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів концерт АРСЕНА МІРЗОЯНА у Вінниці!

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».