Вінниця дочекалася!!! Мегаконцерт від найпопулярнішого, найхітовішого, найкреативнішого і найулюбленішого дуету України – ПОТАПА і НАСТІ!

14 вересня о 20.00 у ТРЦ «Мегамолл» ви побачите грандіозне шоу «10 років. Золоті Кити», яке вразило столицю і країни Європи.

ПОТАП і НАСТЯ наживо виконають для вас всі свої найкращі хіти і запалять Вінницю своєю невгамовною енергією, іскрометним гумором, запальними танцями і невичерпним оптимізмом.

«Мегамолл» вміщує 3000 глядачів!!! Тому приходьте всією родиною, щоб кожен мав змогу стати частинкою цього незабутнього і феєричного свята гарного настрою і веселої музики!

14 вересня ПОТАП і НАСТЯ постануть перед вінничанами у нових «золотих» образах, створенням яких займався знаменитий український стиліст Євгеній Кириєнко. Протягом двох годин звучатимуть всі найяскравіші хіти групи за 10 років: «Не пара», «На раЁне», «Крепкие орешки», «Не люби мне мозги», «Все пучком», «Мы отменяем К. С.», «Прилелето», «РуРуРу», «Удиуди», «Бумдиггибай», «Стиль собачки», «Кончиками пальцев», «Умамы» та багато інших.

Кожний номер шоу буде окремою історією завдяки вражаючим спецефектам і ексклюзивному візуальному оформленню, яке спеціально для групи створили талановиті режисери, що працювали на телешоу «Голос країни».

Потап і Настя

– Ми - не акули шоу-бізнесу і навіть не дельфіни, у цей вечір ПОТАП і НАСТЯ перетворяться у золотих китів! Не багато артистів можуть залишатися на вершині успіху протягом десяти років. Ми намагалися писати погані пісні — у нас це не вийшло, ми намагалися розходитися — не виходило, ПОТАП і НАСТЯ — це тетріс, у якому один блок ідеально підходить іншому, — кажуть артисти.– «10 років. Золоті Кити» – це жирні три крапки у нашій творчій історії. Ми довго і багато працювали, щоб представити це шоу! І ми віримо, що воно надихне кожного, хто стане його глядачем. Адже музична місія ПОТАПА і НАСТІ – нести любов, добро і об’єднувати людей!

Квитки на концерт вже у продажу! Вартість - 290-480 гривень. Купуйте на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Потап і Настя

За 10 років на сцені ПОТАП і НАСТЯ випустили 5 альбомів, 28 кліпів і знайшли найважливіше для артиста – любов публіки. Ексцентричні і яскраві, хітові і мелодійні – ПОТАП і НАСТЯ завжди були цікаві аудиторії різного віку – від малих діток до представників старшого покоління.

Виступи цього легендарного дуету дійсно незабутні! Людям потрібне свято і ПОТАП і НАСТЯ, як ніхто, вміють його створити!

Концерти ПОТАПА і НАСТІ – це феєрверк емоцій і справжня панацея від поганого настрою. Це ковток свіжого повітря, заряд любові, добра і тепла! А оскільки нинішній ювілейний тур для артистів дуже особливий, вони приготували багато сюрпризів, якими приємно здивують вінничан.

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».