Шалена команда найкращих гумористів України –«ДИЗЕЛЬ ШОУ»- їде у Вінницю з новою програмою!

16 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів будуть нові найсмішніші жарти, дві години безперервного сміху і найкраща атмосфера!

Незрівнянні гумористи Єгор Крутоголов, Марина Поплавська, Євгеній Сморигін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Вікторія Булитко, Євгеній Гашенко і Олег Іваниця не втомлюються створювати нові гумористичні шедеври про наше життя, роботу і відпочинок. У їхньому арсеналі – завжди багато прем’єр і нових яскравих номерів, якими вони й порадують вінничан у рамках свого нового всеукраїнського туру «Осень смешно».

Шалена команда найкращих гумористів України –«ДИЗЕЛЬ ШОУ»- їде у Вінницю з новою програмою!

«ДИЗЕЛЬ ШОУ»- це не звичайні концерти. Це свято для всіх і кожного! Саме та грандіозна подія, повна блискавичних жартів і пісень, веселих розіграшів та інтерактивів, спогади про яку вас будуть зігрівати ще дуже-дуже довго!

Квитки на концерт «ДИЗЕЛЬ ШОУ» у Вінниці вже у продажу!

Купуйте квитки на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Шалена команда найкращих гумористів України –«ДИЗЕЛЬ ШОУ»- їде у Вінницю з новою програмою!

Саме «ДИЗЕЛЬ ШОУ» сьогодні фаворити українського гумору! «Дизелі» настільки стрімко скорили серця глядачів, що тепер їх називають не просто «відкриттям і проривом у жанрі гумору», а справжніми гуру радості і найкращими майстрами веселощів!

Їхні неймовірні концертні програми і скетч-шоу «На трьох» на каналі ICTV щоп’ятниці збирають мільйони глядачів біля екранів. Їхні номери завжди неочікувані, акторська гра і вміння перевтілюватися вражає, а гумор настільки яскравий, непередбачуваний, влучний, добрий і – що головне! – абсолютно позбавлений політики, що українці з насолодою дивляться його всією родиною.

Вперше у Вінниці «ДИЗЕЛЬ ШОУ» виступили півроку тому. Про той феєричний концерт вінничани і досі згадують з неабиякою радістю. Шквал овацій після кожного номеру, абсолютний захват і ще півгодини щирого спілкування з артистами після виступу – саме таким був березневий концерт, після якого Вінниця остаточно була скорена талантом і харизмою «Дизелів». Хто не потрапив на той концерт, дуже шкодували.

Будучи легендарними зірками КВНу, виконавцями провідних ролей у популярних серіалах і кінострічках, у житті актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» залишаються відкритими до кожного глядача. У автографах і селфі не відмовляють нікому, адже все, що вони роблять – заради глядачів, їхніх посмішок і щасливих облич.

Не пропустіть16 листопада нову концертну програму «ДИЗЕЛЬ ШОУ» у Вінниці!

Приходьте на концерт всією родиною і разом насолоджуйтеся якісним гумором від найкращих гумористів країни! Море сміху і посмішок – гарантовані всім!

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».