«Тамбовський вовк», автор кращих номерів «Студії Квартал 95», ведучий програм «Вечірній Квартал», «Вечірній Київ» та «Чисто news» ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ вперше із сольним концертом у Вінниці!

1 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів ви будете сміятися до сліз, насолоджуючись іскрометними номерами, які ще ніколи не були показані по телебаченню!

ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ – гуморист, який не потребує декорацій, шоу-балетів та іншого зайвого антуражу. Його «зброя» - це гумор найвищої проби, інтелігентний, тонкий, гострий, життєвий, який заряджає флюїдами сміху все і всіх довкола, стовідсотково скоряючи серця глядачів.

Сольний концерт Валерія Жидкова "100 кращих сторінок"

Сольні виступи ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА давно стали «родзинками» усіх концертів «Кварталу 95» і улюбленими номерами мільярдів поціновувачів гумору у всьому світі. Так як він влучно підмічати смішне у буденних ситуаціях, не вміє ніхто!

21 жовтня вінничанам ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ презентує свою ексклюзивну програму «100 кращих сторінок». У виконанні улюбленого гумориста глядачі почують найхітовіші веселі монологи, а також ті номери, які ще жодного разу не були показані у телеефірі!

Ексклюзивні розповіді про веселі курйози бурхливого закулісного життя «Кварталу 95» та непередбачувану дружбу з політиками і зірками, над якими жартуєш на всю країну! А також реальні історії з власного життя про службу в армії та роботу оперуповноваженим у міліції – на цьому незабутньому концерті ви дізнаєтеся безліч веселих і цікавих фактів про ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА, про які раніше навіть не здогадувалися…

Концерт ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА – це незабутня подія, яка подарує вам море веселих вражень, заряд бадьорості і радості на багато місяців вперед!

Сольний концерт Валерія Жидкова "100 кращих сторінок"

Квитки на вінницький концерт ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА вже у продажу! Купуйте квитки на сайті bilet.vn.ua, ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів.

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Гумористичний талант ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА розкрився ще у студентські роки, коли будучи студентом інженерного вузу, він захопився КВНом. Скоро став капітаном легендарних команд «Тамбовскиеволки» і «Тапкиныдети», що назавжди увійшли в історію Клубу веселих і кмітливих. На запрошення Володимира Зеленського з 2003 року ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВ став учасником «Кварталу 95» і переїхав у Київ.Зараз, коли у сценарному відділі студії "Квартал 95" працює більше 60 людей, ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ зберігає позиції одного з кращих авторів.

Всупереч прислів'ю «один у полі не воїн», ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ показав себе яскравим послідовником чистого літературного гумору. Його жарти всеохоплюючі - від актуальної політики до «вічних» людських тем. Його тексти змушують не тільки сміятися, але й глянути на звичні речі під іншим кутом. Глядач не просто спостерігає і слухає, він стає учасником дії: думає, сперечається з автором, погоджується або обурюється – співпереживає з першої і до останньої секунди!

21 жовтня на концерті «100 кращих сторінок» ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА у вінницькому Будинку офіцерів буде чесно, гостро і незабутньо! Приходьте, аби досхочу насолодитися інтелігентним та актуальним літературним гумором одного з кращих авторів-гумористів сучасності!

Рівень ендорфінів цього вечора підійметься до максимального рівня!

Пригощає ресторан «Тифліс».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».