Тетяна Галіцина – переможниця «Польща Має Талант» їде 10 жовтня до Вінниці зі світовою прем’єрою концерту мальованого піском «Шопен. Мелодія життя намальована піском» в супроводі фортепіано.

10 жовтня Вінниця порине у дивовижний світ мистецтва малювання піском у виконанні Тетяни Галициної. Про неї кажуть, що вона українка, яка підкорила Європу. Студія Візуальних Арт-Шоу "Galitsyna Art Group" представляє неповторну програму "Шопен. Мелодія життя намальована піском" 10 жовтня, Будинок офіцерів, м. Вінниця, початок о 19:00.

Тетяна Галіцина - талановита українка, яка прославила Україну на всю Європу за допомогою мистецтва малювання піском. Про неї кажуть в Польщі, що вона світова Ікона мистецтва пісочної анимаціі. Початком її широкої слави стала перемога у проекті "Польща має талант" і далі концерти в різних куточках світа принесли їй міжнародну славу, визнання і любов глядачів. Під час концерту-шоу малювання піском вона відтворить історії з життя великого композитора Фредеріка Шопена у супроводі гри його музічних утворів на фортепіано. Захоплива та без зайвих слів зрозуміла пісочна анімація від Тетяни Галіциної вже підкорила більш ніж 30 країн світу на 5 континентах, Тетяна є засновницею творчої студії «Galitsyna Art Group» та входить в список топ - 5 кращих в світі майстрів мистецтва малювання піском!

Концерт Тетяни Галіциної «Шопен. Мелодія життя намальована піском»

Шопен - піаніст засудження. Він пише для себе… але кожен слухає його з інтересом, з захватом, з нескінченним задоволенням. Ніщо не може порівняти з легкістю і солодкістю його прелюдій на фортепіано, ніщо не зрівняється з його роботами за новизною, винятковістю і витонченістю.
Шопен унікальний як піаніст – він не повинен і не може бути уподібненим кому-небудь.

Концерт Тетяни Галіциної «Шопен. Мелодія життя намальована піском»

"Він міг замкнутися у своїй кімнаті на 6 днів, ридаючи, крокуючи назад і вперед, ламаючи пір’я, повторюючи або змінюючи один такт по сто разів, стираючи написане , і наступного дня починаючи знову з безкінечною і відчайдушною наполегливістю. Іноді він витрачав шість тижнів на одну сторінку, щоб, в кінці кінців, зупинитись на першому варіанті", - Джордж Санд

Музика Шопена завжди рясніє подробицями і справляє враження літопису його життя. Кожна нота творів передає почуття і переживання композитора. А тепер уявіть, унікальне поєднання «розповідаючої» музики та живописну пісочну анімацію – даний тандем, неодмінно Вас здивує своїм поєднанням!

Концерт Тетяни Галіциної «Шопен. Мелодія життя намальована піском»

Пісочне концерт-шоу «Шопен» не залишить байдужим, тих, хто любить справжню живу музику фортепіано, а відома художниця мистецтва пісочної анімації вклала всю душу в відображення історії життя Фредеріка Шопена за допомогою піску!

Жива музика та пісочна повість зроблять Ваш вечір незабутнім та занурять у світ високого мистецтва!

Не пропустіть унікальну можливість відвідати культурну подію жовтня у Вінниці!

Galitsyna Art Group, +38 050 864 98 85; +38 096 769 21 05; [email protected]