Справжній культурний «скарб» Грузії, багаторазовий переможець міжнародних фестивалів — він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій.

Ансамбль «Кутаїсі» свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом. Багаторічна історія успіху цього дивовижного колективу стрімко мчить крізь час, мов вируюча гірська річка, зачаровуючи досить сильною енергетикою та неперевершеним талантом.

Поєднання глибокого, чаруючого співу з віртуозним виконанням національних грузинських танців підкорили світову сцену, забезпечивши визнання і тріумф традицій найгостиннішого етносу.

Не пропустіть виняткову можливість доторкнутися до цієї унікальної і самобутньої культури в рамках великого гастрольного туру ансамблю «Кутаїсі» в містах України, з концертому Вінниці 20 грудня 2016 року в Будинок офіцерів. Унікальні постановки і хореографія, розкішні костюми, супровід оркестру подарують емоції, здатні опромінити ваше серце.

За плечима ансамблю — не лише успіх на міжнародних фестивалях, а й великі гастрольні тури по Європі, що пройшли з аншлагами і перевершили всі очікування глядачів. Відвідавши концерт, ви зробите двогодинну подорож до дивовижного куточку Землі, сповненого особливим колоритом і традиціями: вам відкриється Грузія!