«Volosi» - це коли ти бачиш на власні очі, як інструмент і людина зливаються воєдино.
Фантастично хвилююча музика».

«...В залі панувала ідеальна тиша, ніхто не смів порушити атмосферу тієї казки, що створили натхненні музиканти. Така музика знищує будь-які кордони та обмеження, все набуває іншого змісту»

«Надзвичайно, неперевершено і феєрично!»

Саме такі коментарі вдячних глядачів отримали концерти польських віртуозів, що вже стали доброю традицією в Києві, Івано-Франківську, Ужгороді, Львові, Хмельницькому та інших містах України.

Учасники гурту Кшиштоф і Станіслав Ласони — випускники музичної академії імені Кароля Шимановського (Катовіце), зачаровані народною музикою, яку з дитинства чули у довколишніх гірських селах. Збігнєв Міхалек, Ян Качмажик та Роберт Важут — гуральські народні музики, мешканці гір, де сходяться кордони Чехії, Польщі та Словаччини.

Музиканти легко вплітають класичні мелодії європейських композиторів у потоки балканських, трансільванських і карпатських мотивів, поєднуючи вишуканість і майстерність виконання з невимушеністю, спонтанністю та надзвичайною емоційністю.

Квінтет грав, зокрема, у Франції, Бельгії, Канаді, Норвегії, Словенії, Італії, та навіть в Стокгольмській Ратуші у присутності його величності Карла XVI Густафа, Короля Швеції.

Неймовірно емоційні та чуттєві польські віртуози вже не вперше у Вінниці.

Вхід вільний

Кількість місць обмежена